Apa itu Perlombongan Bitcoin?

 

 

Kolam Perlombongan BitClub Network
Kami sedang cuba membina satu kolam perlombongan yang terbesar di dunia! Bitcoin dan mata wang digital lain beroperasi sebagai rangkaian rakan-ke-rakan yang bermaksud sesiapa sahaja yang menggunakan mata wang tersebut merupakan sebahagian daripada sistem. Perlombongan hanyalah terma yang digunakan bagi mengekalkan rantai blok dan mengesahkan setiap transaksi.

 

Para pelombong menggunakan perkakasan khas untuk menyelesaikan masalah matematik yang kompleks dan diberikan beberapa Bitcoin sebagai pertukaran. Ini merupakan cara yang unik untuk mengeluarkan mata wang dan juga merupakan satu insentif kepada lebih ramai pelombong untuk turut serta.

 

Lihat video dibawah Lombong Bitclub Network kami.

 

Semenjak populariti Bitcoin semakin meningkat, lebih ramai pelombong menyertai rangkaian ini yang menyebabkan penyelesaian masalah matematik menjadi semakin sukar. Disebabkan perkara inilah, Perlombongan tidak lagi dapat dilakukan secara berseorangan dan ia akan terus menjadi semakin sukar. Maka, wujudlah Kolam Perlombongan di mana ramai orang berkongsi kuasa pengiraan mereka dan meningkatkan kebarangkalian untuk melombong Bitcoin.

 

 

Bertanggungjawab Melombong Di Iceland
BitClub Network operasi perlombongan di Reykjavik Iceland. Iceland menyediakan suasana yang tepat untuk perlombongan berskala besar kerana bukan sahaja dengan suhu yang sejuk sepanjang tahun, tetapi pulau ini juga menyediakan 100% tenaga bersih dan boleh diperbaharui dengan menggunakan teknologi Hidroelektrik dan Geotermal semula jadi.

 

Ini bermakna kita tidak mencemarkan udara dan menyediakan cara yang sangat bertanggungjawab dan hijau untuk melombong Bitcoin. Kami percaya ini akan menjadi satu isu besar di dunia kerana kuasa rangkaian gabungan Bitcoin terus berkembang dan jumlah tenaga elektrik yang digunakan adalah keterlaluan. Oleh itu, kita mengambil langkah yang proaktif untuk menjadi hijau! Oh, dan ia juga membantu kuasa ini supaya menjadi lebih murah daripada mana-mana sahaja di dunia, jadi ia adalah satu situasi Menang-Menang bagi ahli-ahli kami untuk menjadi hijau.

 

 

Kira-kira 70% daripada pengembangan masa depan kita akan berada di dalam kemudahan baru ini. Kami akan terus melombong di seluruh dunia untuk mencari senario dan penyelesaian terbaik untuk ahli-ahli kami. Kami tidak akan meletakkan semua usaha kami dalam satu bakul tetapi kami merancang untuk menjadikan ini bakul terbesar kami dalam tempoh beberapa tahun akan datang.

 

Jika anda ingin melihat kemudahan ini sila hubungi kami, kami akan membenarkan akses ekslusif kepada ahli-ahli tertentu untuk melawat kemudahan ini. Anda perlu menjadi Pembina Pro atau lebih tinggi untuk dipertimbangkan dan dalam masa terdekat kami juga akan memberikan tawaran istimewa untuk Pembina Master untuk lawatan perjalanan yang ditanggung sepenuhnya (butiran dalam Ruang Ahli).

 

 

Kami akan bantu anda untuk berjaya bersama kami.

Daftar Segera Hari Ini

Daftar Sekarang

 

 

Anda juga boleh Call / SMS / WhatsApps ke +6013- 6770282. Kami Sedia membantu anda sehingga berjaya.

1
×
Hello BitclubMalaysia!