Operasi Real Mining Di Reyjkavik Iceland

 

MINING CENTRE VISIT (OCT 2017)
Pada 30 October 2017, kumpulan kami sendiri telah melawat Data Centre Bitclub Network di Reyjkavik, Iceland. Kami juga telah masuk kedalam data centre dan melihat sendiri mesin-mesin Mining Bitclub Network yang dianggarkan berjumlah lebih dari 2 ribu unit.

 

APA PELUANG YANG BITCLUB NETWORK TAWARKAN?
Secara ringkasnya, BitClub Network adalah sebuah kelab perlombongan dan adalah satu-satunya crowdfunded mining pool yang memberi peluang kepada semua orang untuk membeli saham dalam perlombongan dan bersama-sama mendapatkan keuntungan daripada operasi perlombongan yang dijalankan.

Dalam erti kata lain, BitClub Network adalah kepunyaan semua ahli kelab yang mana modal yang ahli keluarkan untuk membeli saham perlombongan akan digunakan untuk membeli peralatan melombong bitcoin.

Ringkasnya, kita kongsi duit beli mesin dan kita melombong sama-sama, hasilnya kita tak tahu berapa tapi 100% hasil lombong kita agihkan semula ikut saham masing-masing. Model bisnes yang pertamanya di dunia ini telah pun berjalan lancar masuk tahun keempat dan kini BitClub Network bakal menjadi pelombong bitcoin terbesar dunia.

 

Daftar Sebagai Ahli

BitClub Network Sekarang!

Klik Disini

 

Anda juga boleh Call / SMS / WhatsApps ke +6013- 6770282. Kami Sedia membantu anda sehingga berjaya.

Kenapa BitClub DiCipta?

BitClub Dicipta kerana 1 sebab…

Membantu orang biasa di mana sahaja untuk mendapat keuntungan dengan Bitcoin!

Kita sekarang berada dalam situasi yang bagus untuk mengambil kesempatan dengan ledakan pergerakan Matawang Digital dan sebagai ahli BitClub anda boleh menggunakan kepakaran kami dan model perniagaan unik ini untuk menjana keuntungan yang sebenar melalui perlombongan Bitcoin dan matawang kripto yang lain.

 

PROJEK PERLOMBONGAN BITCLUB

Melombong Bitcoin dan Matawang Digital yang lain boleh membawa keuntungan selagi operasi perlombongan terus berkembang dan keberkesanannya dimaksimakan. Setiap kolam perlombongan menawarkan ahli BitClub peluang untuk membeli saham sebagai pertukaran mendapat peratusan daripada kesemua Bitcoin yang dilombong daripada kolam.

Setiap saham yang anda beli, sedikit peratusan daripada Bitcoin yang dilombong akan dibayar dalam bentuk komisen dan sedikit peratusan lagi digunakan untuk membeli saham tambahan dan peralatan kolam perlombongan. Ini adalah bayaran harian dan setiap kali satu komisen baru diperolehi, sebahagian kecil saham digunakan secara automatik untuk pembelian semula, jadi ia sentiasa berterusan menjana keuntungan untuk anda bagi memastikan lombong terus beroperasi. Semua saham akan membayar selama 1,000 hari sehingga ia tamat tempoh.

 

BAGAIMANA CARA SAYA MENDAPAT KOMISEN?

Terdapat 3 Kolam Perlombongan… $500, $1,000 and $2,000 .. sebelum membeli perlu membayar keahlian $99

Apabila anda membeli sebahagian daripada kolam-kolam perlombongan ini, anda membantu kami mengembangkan operasi perlombongan kami dan anda akan mendapat sebahagian daripada Bitcoin yang dihasilkan daripada lombong itu. Jika anda berkongsi dengan rakan-rakan anda, anda akan dibayar komisen berdasarkan bahagian yang mereka beli.

Setiap orang yang membeli sebahagian daripada kolam perlombongan akan menerima keuntungan setiap hari daripada mana-mana hasil kolam. Keuntungan harian ini tidak tetap, ia bergantung kepada apa yang dilombong dan jumlah saham di dalam kolam. Kami tidak menjamin keuntungan, tidak mempunyai set Pulangan Pelaburan (ROI) atau membuat spekulasi pendapatan harian kerana semuanya berasaskan hasil perlombongan sebenar. Tetapi, untuk setiap saham yang anda beli anda akan menerima keuntungan harian selama 1000 hari.

 

 

Apa itu BitCoin?

Bitcoin ni adalah satu digital currency yang di terima pakai oleh lebih 500,000 busines seluruh dunia

Seperti ebay, google, microsoft, dell dan lain2 lagi dan secara dasarnya kita boleh saje membeli sendiri bitcoin di pasaran dan simpan then buat duit bila harga menaik …industry bitcoin bermula sejak 6 tahun lepas 2009 dan semasa dilancarkan hanyalah sen-sen sahaja…tetapisekarang harga mencecah usd900+/bitcoin.

 

KELEBIHAN BITCOIN:
Kelebihan bitcoin sebagai digital money atau crypto currency -ianya tidak ada organisasi, badan kerajaan atau individu yang control dan pihak lain tidak boleh menganggu bitcoin yang kita miliki Berbanding wang kertas walaupun dlm bank, bank blh freeze akaun kita atas arahan bank negara.
Dan bila kita berbelanja menggunakan bitcoin tiada fees spt kita guna wang biasa. Banyak orang yang telah menjadi jutawan senyap melalui bitcoin…industry yang semakin berkembang.
Ramai orang dalam dunia membeli bitcoin dan simpan sahaja termasuk orang2 kaya spt Li Ka Shing multi billionaire asia, Sir Richard Branson pemilik Virgin Corporation, Bill Gates, dan ramai lagi ….mereka membeli dalam qty yang besar…banyak nama-nama besar dalam industry ini…mereka mencipta kekayaan dengan menyimpan untuk future.
TETAPI KITA BUKAN ADA BANYAK WANG UNTUK MEMBELI DALAM QTY YANG BANYAK DAN SIMPAN SEPERTI NAMA2 BESAR YANG KAYA RAYA. JADI PILIHAN YANG BAGUS YANG KITA ADA APABILA BITCLUB DITUBUHKAN….. (so sekarang rahsia buat income bermula…)

 

APA YANG BERLAKU ???

Di sini bersama bitclub…kita tidak beli dan sekadar simpan tetapi kita juga buat untung besar melalui proces mining.YA MINING ( sama saja mcm lombong emas..lombong bijih )… Mining ni spt melombong tapi melalui cara digital menggunakan software komputer mengunakan perisian yang sgt mahal harganya dan belanja yg besar, hanya orang kaya atau syarikat2 besar yang blh melakukannya.
KENAPA BITCLUB? ( BUAT DUIT DENGAN BITCLUB…tengok betul-betul ya)…..
Bitclub di tubuhkan utk orang biasa mcm kita blh mendapat faedah dalam mining bitcoin dan seterusnya kita mendapat income tetap hasil mining tadi…so takdelah orang yang kaya sorang-sorang kat sini….tak mcm dulu..org simpan jer tunggu harga naik dan kalau mining pun taknak ajak kite. Di malaysia kita adalah team yang leading untuk industri bitcoin sekarang..

 

Search wikepidia ( cari huraian bitcoin) Then terus ke link di bawah untuk detail,
www.insidebitcoins.com
www.coindesk.com
www.bitcoin.org
www.blockchain.info
Yang nie pula untuk lihat crypto currency#1 in world…log in sini
www.coinmarketcap.com
VIDEO RINGKASAN APA ITU BITCOIN ** NEW ** Bitclub Network Lead The Bitcoin Revolution:


ADAKAH BITCOIN PONZI? tonton video ni Is Bitclub Network a Ponzi Scheme or Best Opportunity Ever:


Untuk lihat lebih jelas dengan system lengkap anda boleh web rasmi di sini www.bitclub.bz/asmanrich atau Hubungi kami untuk penerangan lanjut:

+60136770282
Digital Entrepreneur

1
×
Hello BitclubMalaysia!