PERHATIAN: Web ini bukan web rasmi bagi syarikat dan Kami Bukan Pengedar Tunggal, kami merupakan Wakil Pengedar Bebas yang berdaftar di bawah Bitclub Network. Keuntungan bergantung pada hasil mesin mining bitcoin dan bergantung pada harga naik turun pasaran bitcoin. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan. Kejayaan bergantung pada usaha anda sendiri.

Perniagaan Digital Currencies ada turun & naik. Jika anda mencari perniagaan yang dapat beri jaminan keuntungan, kami tidak galakkan. Sesiapa yang ingin belajar & mencuba harus bersedia dengan apa-apa risiko. Semua perniagaan ada risikonya tersendiri.

Maklumat yang dipaparkan disemak dengan teliti dan disiarkan di laman web ini, tetapi maklumat itu mungkin sudah lama atau salah dalam beberapa kes. Kami tidak boleh bertanggungjawab walaupun pengguna mengalami kerosakan mengenai maklumat ini, jadi sila gunakan maklumat laman web ini pada risiko anda sendiri.

Laman ini mengandungi pautan ke laman web lain. Kami tidak menjamin ketepatan dan legitimasi maklumat yang disiarkan di laman web ini di laman web yang dipautkan dan menjamin kualiti laman web itu sendiri dan produk lain yang dipaparkan di laman web tersebut. Sekiranya tidak timbul masalah yang timbul dengan penggunaan laman web yang dipautkan, kami tidak boleh menjaga tanggungjawab kami, jadi sila mengendalikannya dengan risiko anda sendiri. Maklumat di laman web ini boleh diubah atau dipadam tanpa notis terlebih dahulu. Di samping itu, kami boleh menukar kandungan “Penafian”.

1
×
Hello BitclubMalaysia!