Kenapa BitClub DiCipta?

BitClub Dicipta kerana 1 sebab…

Membantu orang biasa di mana sahaja untuk mendapat keuntungan dengan Bitcoin!

Kita sekarang berada dalam situasi yang bagus untuk mengambil kesempatan dengan ledakan pergerakan Matawang Digital dan sebagai ahli BitClub anda boleh menggunakan kepakaran kami dan model perniagaan unik ini untuk menjana keuntungan yang sebenar melalui perlombongan Bitcoin dan matawang kripto yang lain.

 

PROJEK PERLOMBONGAN BITCLUB

Melombong Bitcoin dan Matawang Digital yang lain boleh membawa keuntungan selagi operasi perlombongan terus berkembang dan keberkesanannya dimaksimakan. Setiap kolam perlombongan menawarkan ahli BitClub peluang untuk membeli saham sebagai pertukaran mendapat peratusan daripada kesemua Bitcoin yang dilombong daripada kolam.

Setiap saham yang anda beli, sedikit peratusan daripada Bitcoin yang dilombong akan dibayar dalam bentuk komisen dan sedikit peratusan lagi digunakan untuk membeli saham tambahan dan peralatan kolam perlombongan. Ini adalah bayaran harian dan setiap kali satu komisen baru diperolehi, sebahagian kecil saham digunakan secara automatik untuk pembelian semula, jadi ia sentiasa berterusan menjana click here keuntungan untuk anda bagi memastikan lombong terus beroperasi. Semua saham akan membayar selama 1,000 hari sehingga ia tamat tempoh.

 

BAGAIMANA CARA SAYA MENDAPAT KOMISEN?

Terdapat 3 Kolam Perlombongan… $500, $1,000 and $2,000 .. sebelum membeli perlu membayar keahlian $99

Apabila anda membeli sebahagian daripada kolam-kolam perlombongan ini, anda membantu kami mengembangkan operasi perlombongan kami dan anda akan mendapat sebahagian daripada Bitcoin yang dihasilkan daripada lombong itu. Jika anda berkongsi dengan rakan-rakan anda, anda akan dibayar komisen berdasarkan bahagian yang mereka beli.

Setiap orang yang membeli sebahagian daripada kolam perlombongan akan menerima keuntungan setiap hari daripada mana-mana hasil kolam. Keuntungan harian ini tidak tetap, ia bergantung kepada apa yang dilombong dan jumlah saham di dalam kolam. Kami tidak menjamin keuntungan, tidak mempunyai set Pulangan Pelaburan (ROI) atau membuat spekulasi pendapatan harian kerana semuanya berasaskan hasil perlombongan sebenar. Tetapi, untuk setiap saham yang anda beli anda akan menerima keuntungan harian selama 1000 hari.