Operasi Real Mining Di Reyjkavik Iceland

 

MINING CENTRE VISIT (OCT 2017)
Pada 30 October 2017, kumpulan kami sendiri telah melawat Data Centre Bitclub Network di Reyjkavik, Iceland. Kami juga telah masuk kedalam data centre dan melihat sendiri mesin-mesin Mining Bitclub Network yang dianggarkan berjumlah lebih dari 2 ribu unit.

 

APA PELUANG YANG BITCLUB NETWORK TAWARKAN?
Secara ringkasnya, BitClub Network adalah sebuah kelab perlombongan dan adalah satu-satunya crowdfunded mining pool yang memberi peluang kepada semua orang untuk membeli saham dalam perlombongan dan bersama-sama mendapatkan keuntungan daripada operasi perlombongan yang dijalankan.

Dalam erti kata lain, BitClub Network adalah kepunyaan semua ahli kelab yang mana modal click here yang ahli keluarkan untuk membeli saham perlombongan akan digunakan untuk membeli peralatan melombong bitcoin.

Ringkasnya, kita kongsi duit beli mesin dan kita melombong sama-sama, hasilnya kita tak tahu berapa tapi 100% hasil lombong kita agihkan semula ikut saham masing-masing. Model bisnes yang pertamanya di dunia ini telah pun berjalan lancar masuk tahun keempat dan kini BitClub Network bakal menjadi pelombong bitcoin terbesar dunia.

 

Daftar Sebagai Ahli

BitClub Network Sekarang!

Klik Disini

 

Anda juga boleh Call / SMS / WhatsApps ke +6013- 6770282. Kami Sedia membantu anda sehingga berjaya.